Adaptation of a microbiological method to detect antibiotic residues in shrimp tissues from Vietnam
Adaptation of a microbiological method to detect antibiotic residues in shrimp tissues from Vietnam
Newer news items:
- Sử dụng rỉ mật lảm thức ăn chăn nuôi - 09/07/2015 09:08
- Morphological and genetic analysis of Vietnamese Sus scrofa bones for evidence of pig domestication - 09/07/2015 09:03
- Treatment of fresh rice straw for improvement of its utilization as ruminant feed - 09/07/2015 09:01
- Relation between the poultry production systems and the Highly Pathogenic Avian Influenza (HPAI) in Vietnam - 09/07/2015 08:58
- Use of Piétrain boars to improve yield and quality of pig meat in some provinces of the North in Vietnam - 09/07/2015 08:56
Older news items:
- Characteristics and efficiency of agents in milk commodity chain in north Vietnam - 09/07/2015 08:48
- A molecular identification and relationships of isolates from different hosts and geographical origins of Haplorchis spp. in Vietnam - 09/07/2015 08:45
- Pig productivity, efficiency and comparative advantage of pork production in the Red River Delta - 09/07/2015 08:43
- Effect of pineapple pulps on nitrogen digestibility, nitrogen excretion and nitrogen losses from slurry during storage of growing-finishing pigs - 09/07/2015 08:41
- The determination of apparential metabolizable energy (ame) of some soybean and maize varieties for poultry by direct methods - 09/07/2015 08:39
NOTIFICATIONS
- THÔNG BÁO V/v Lịch bảo vệ luận văn thạc sĩ ngành Chăn nuôi đợt 2 năm 2019
- Chương trình thực tập 12 tháng tại Đan Mạch (Internship Đan Mạch)
- THÔNG BÁO HỘI THẢO GIỚI THIỆU CƠ HỘI HỌC TẬP TẠI IRELAND DÀNH CHO SINH VIÊN HỌC VIỆN NÔNG NGHIỆP VIỆT NAM
- THÔNG BÁO V/v Chương trình học bổng của chính phủ Ireland niên khóa 2020- 2021
- Xét cấp học bổng Thủ khoa, Á khoa tuyển sinh Đại học năm 2019